mandag 20. desember 2010

Vintage julekort

Nå må jeg for alvor sette i gang med julekortproduksjonen min. Jeg vet jeg er sent i gang, så noen får nok ikke kortet før i romjula.
Her har jeg laget et kort med bilder av noen søte engler:-)  I bakgrunn har jeg et ark med gammel skrift som jeg har revet kantene på, før jeg har hatt på litt brun stempelsverte i kantene. Ellers er det pyntet med en blomst, noen julestjerner, en charms osv.
Dette kortet har jeg med i utfordringen hos Scrappekammeret, hvor temaet er jul!



Ønsker dere alle en kjempefin jul! Ta vare på den fine tiden og hverandre:-)

5 kommentarer:

  1. Åhh, så fint det är!! Motivet är så finstämt och detaljerna passar så bra till! Härliga färger! Tack för att du deltar hos Scrappekammeret och Lycka till!

    Kram
    Linda K

    SvarSlett
  2. Et nydelig julekort du har laget! Herlig motiv ;)
    Takk for ditt bidrag hos Scrappekammeret!
    Klem, Anette :)

    PS: anbefaler deg å fjerne ordbekreftelsen når en legger inn en kommentar. Da er det lettere å kommentere innleggene dine.

    SvarSlett
  3. Tusen takk! Og takk for tipset om fjerning av ordbekreftelse! Jeg visste ikke at jeg hadde det engang...

    SvarSlett
  4. Masse flott og finne i bloggen din :)
    Ha ei flott og kreativ helg :)

    SvarSlett
  5. Hei

    Kjempefint kort. Jeg søkte etter Gammeldags julekort på nettet og kom over ditt. Så vil jeg gjerne kjøpe det for å ha det som illustrasjon til dikt av Alf Prøysen som skal være i et blad som jeg har lay-out på.
    Jeg kan betale deg 600,- kr hvis du godtar det. Det er for en gangs bruk og du beholder selvfølgelig rettighetene til kortet. Jeg må ha svar innen onsdag 30.11. Vi går nemlig i trykken dagen etter og hvis du ikke aksepterer tilbudet mitt må jeg finne på noe annen.
    God Jul uansett.

    SvarSlett