mandag 20. desember 2010

Vintage julekort

Nå må jeg for alvor sette i gang med julekortproduksjonen min. Jeg vet jeg er sent i gang, så noen får nok ikke kortet før i romjula.
Her har jeg laget et kort med bilder av noen søte engler:-)  I bakgrunn har jeg et ark med gammel skrift som jeg har revet kantene på, før jeg har hatt på litt brun stempelsverte i kantene. Ellers er det pyntet med en blomst, noen julestjerner, en charms osv.
Dette kortet har jeg med i utfordringen hos Scrappekammeret, hvor temaet er jul!Ønsker dere alle en kjempefin jul! Ta vare på den fine tiden og hverandre:-)

5 kommentarer:

 1. Åhh, så fint det är!! Motivet är så finstämt och detaljerna passar så bra till! Härliga färger! Tack för att du deltar hos Scrappekammeret och Lycka till!

  Kram
  Linda K

  SvarSlett
 2. Et nydelig julekort du har laget! Herlig motiv ;)
  Takk for ditt bidrag hos Scrappekammeret!
  Klem, Anette :)

  PS: anbefaler deg å fjerne ordbekreftelsen når en legger inn en kommentar. Da er det lettere å kommentere innleggene dine.

  SvarSlett
 3. Tusen takk! Og takk for tipset om fjerning av ordbekreftelse! Jeg visste ikke at jeg hadde det engang...

  SvarSlett
 4. Masse flott og finne i bloggen din :)
  Ha ei flott og kreativ helg :)

  SvarSlett
 5. Hei

  Kjempefint kort. Jeg søkte etter Gammeldags julekort på nettet og kom over ditt. Så vil jeg gjerne kjøpe det for å ha det som illustrasjon til dikt av Alf Prøysen som skal være i et blad som jeg har lay-out på.
  Jeg kan betale deg 600,- kr hvis du godtar det. Det er for en gangs bruk og du beholder selvfølgelig rettighetene til kortet. Jeg må ha svar innen onsdag 30.11. Vi går nemlig i trykken dagen etter og hvis du ikke aksepterer tilbudet mitt må jeg finne på noe annen.
  God Jul uansett.

  SvarSlett