fredag 24. desember 2010

Årets siste julekort??

Jeg tror nok at dette blir årets siste julekort. Jeg burde ha laget fler, men nå er jula allerede i gang så jeg får heller satse på å være tidligere ute neste år...;-)
Jeg har malt en Magnolia-snømann. Jeg synes denne er så søøøt! Ellers så har jeg gjort lite med kortet. Jeg synes arket er dekorativt i seg selv og følte derfor at det ikke var nødvendig med masse stæsj. Jeg har hatt på et par snø-split-binders. God jul skiltet er limt på med 3D-puter.Dette kortet har jeg med i utfordringen hos That`s just so cute,  hvor temaet er snø og snømenn.

GOD JUL!

Enda et julekort på tampen...

Her er et julekort som jeg lagde for en liten stind siden. Jeg har bare glemt å legge det ut her.


Noen julekort i siste liten

Jeg har vært litt sent ute med julekortene, men nå har jeg ihvertfall fått unna noen som skal deles ut i morgen, julaften. Nå er treet i stua pyntet, gavene pakket  inn og julestemningen er på plass:-)

Dette kortet er laget i lilla toner. Musene er fra Penny Black og jeg synes de er kjempesøte:-D
Jeg har pyntet med et bånd i toppen av kula og hatt litt glitter på snøstjernene. Egentlig ganske enkelt pyntet, men det trenger jo ikke alltid å være så avansert.

Ønsker dere en riktig fin jul:-) Håper dere får en strålende feiring i morgen!

mandag 20. desember 2010

Vintage julekort

Nå må jeg for alvor sette i gang med julekortproduksjonen min. Jeg vet jeg er sent i gang, så noen får nok ikke kortet før i romjula.
Her har jeg laget et kort med bilder av noen søte engler:-)  I bakgrunn har jeg et ark med gammel skrift som jeg har revet kantene på, før jeg har hatt på litt brun stempelsverte i kantene. Ellers er det pyntet med en blomst, noen julestjerner, en charms osv.
Dette kortet har jeg med i utfordringen hos Scrappekammeret, hvor temaet er jul!Ønsker dere alle en kjempefin jul! Ta vare på den fine tiden og hverandre:-)

søndag 19. desember 2010

Bursdagskort

Nå har det vært så travelt den siste tiden, at jeg ikke har fått laget de julekortene jeg burde ha laget.
Jeg håper jeg rekker å få ferdig noen i løpet av uken, men det er hektiske dager nå før jul.

I dag fikk jeg laget et bursdagskort i full fart. Jeg rakk nesten ikke å få tatt bilde av det engang. Kortet skulle nemlig leveres i dag :-) Det er et enkelt brettekort, men jeg glemte å ta bilder av innsiden av kortet...
Jeg burde jo helst ha strøket båndet, men sånn er det når ting skal skje fort. Man rekker ikke alt:-)
Jeg elsker julen og gleder meg til å sette meg ned med litt julekos og kortlaging innimellom eksamenslesingen.